Bildbomb från Rosanna :)

Fick en hel drös med nya bilder från Rosanna idag så tänkte att jag slänger upp dom här så ni får se :)
Colis är lurvig som en grizzlybjörn men mår toppen :D









A de va ju roligt

Över 150 pers har vart inne på bloggen sen jag publicerade Rosannas gästbloggning och inte en e n d a kommentar!
Kul hörrni, man kan ju undra varför ni ens vill ha uppdatering ?

Rosanna gästbloggar

Hej alla Åsas läsare!

 

Har lovat att skriva lite om hur det går för mig och Collina så att ni vet. Ni har ju följt Åsas och Collinas utveckling tillsammans så jag förstår att ni är nyfikna på hur Collina har det och hur det går!

 

Jag har nu haft Collina i ca 4 månader och jag trivs superbra med henne! Jag kunde inte ha fått en bättre häst. Collina passar mig utmärkt och vi lär känna varandra mer och mer för varje gång. Vi har tränat några gånger och det känns toppen! Collina har fått bra kritik från många håll och tränaren ser positivt på henne. Jag har varit osäker på hoppningen när det blir högre höjder men Collina gör mig säker. Jag vågar lita på henne och känner att jag börjar få bättre självförtroende igen! Jag ser verkligen fram emot en härlig tid med Collina. Nu i vår ska vi börja tävla och träna på riktigt och utvecklas mer tillsammans, det ser jag fram emot.

 

På dessa fyra månader har det hänt mycket. Första träningen flög vi runt på träningen i 110 över hinder på ca 60 cm, idag hoppar vi banor på omkring en meter kontrollerat och fint. Mycket kvar men det går framåt!

 

Collina verkar trivas bra här hos mig. Hon delar hage med ett tvåårigt halvblodssto och en 19 årig welshponny dom kommer bra överens allihop.

 

Vill verkligen tacka Åsa som låter mig ta del av hennes underbara prinsessa, det betyder otroligt mycket för mig!

 

Om det finns intresse från er och självkart från Åsa så skulle jag kunna uppdatera här på bloggen någon gång i månaden med bilder och resultat från tävlingar mm!

 

Många kramar! Rosanna



RSS 2.0