Schabrak bloppis

Har så jääävla mkt saker att sälja och bilder på allt så börjar med att ha en bloppis med bara schabrak ;P

Allt tvättas innan de skickas, fotade bara allt som de va häromdagen :)
Finns matchande benlindor (fleece) till dom flesta schabraken också :)

Stl: Full,  (liten stl)
Märke: Minns ej
Pris: 50 kr



Stl: Full
Märke: Hööks
Pris: 40 kr



Stl: Full
Märke: Gold Medal
Pris: 70 kr (lr 100 för schabrak+luva)

+
Stl: Full
Märke: Gold Medal
Pris: 50 kr (lr 100 för schabrak+luva)



Stl: Full
Märke: Gold Medal
Pris: 70 kr (kass bild jag vet)



Stl: Full
Märke: Tattini
Pris: 100 kr (inte riktigt rätt färg pga. blixten)



Stl: Full
Märke: Hööks
Pris: 40 kr



Stl: Full
Märke: Pessoa
Pris: 200 kr



Stl: Ponny
Märke: Hansbo
Pris: 40 kr



Stl: Ponny
Märke: Hansbo
Pris: 40 kr



Stl: Full
Märke: Jacson
Pris: 40 kr



Stl: Full
Märke: Jacson
Pris: 40 kr



Stl: Ponny
Märke: Minns ej
Pris: 30 kr



Stl: Full
Märke: Svea sverigeschabrak
Pris: 30 kr



Stl: Full
Märke: Minns ej
Pris: 40 kr



Stl: Full
Märke: Minns ej
Pris: 40 kr



Stl: Full
Märke: Horze
Pris: 50 kr


Provridning

Aa idag ( lördag ) kommer första tjejen och provrider Collina, känns riktigt tungt i hjärtat.. sen imorn kommer en annan och sen även på ons + tors

Red ut på henne idag, hon va jättefin, red bort mot Lida och runt, joggade och galopperade massor. Lät henne spränggaloppera en bit hem, va lika mkt för min sinnesfrid som hennes, vi både behövde de. Tårarna bara rann helt hejdlöst :'( Jag kommer sakna de som faan, en snabb galopp på henne är de enda som får alla problem att försvinna och utan henne vet jag inte hur jag ska hantera de. Kommer sakna henne så jävla mkt.......

Jag älskar dig <3


Kan inte skriva mer nu, tårarna bara rinner och måste sova, uppdaterar mer imorn bitti innan jag sticker till stallet, ska även försöka lägga ut massor av sakerna som ska säljas, fotade allt häromdagen.


Natti !


Minibloppis

Har ju lovat en stor bloppis lite senare men tänkte att jag slänger ut 2 saker nu som jag ändå har hemma :)

Mark Todd ledade stigbyglar ( med SCS3 plattor som passar mountain horse's stövlar/skor )
Pris: 150 kr



Pannband stl cob, brunt med blingbling ( fler bilder kan fås )
Pris: 80 kr



Många svar

Aa svar från annonsen bara ramlar in, hur månag som helst. Känns verkligen jobbigt som faan men jag ahr bestämt mig nu, de blir bäst såhär. Flera av dom som hört av sig låter riktigt bra faktiskt så jag håller tummarna. Tänkte försöka dra igång med provridningarna under helgen lr efter.

Kommer börja lite smått på mitt gamla jobb nu också, va inne och hälsade på där idag och sen gick ett gäng av oss ut och käkade på kungsholmen, supertrevligt :)

Kommer sälja av de mesta av hästsakerna när Collina åker. Både utrustning till häst och ryttare så säg till om de är ngt spec. ni är ute efter :) Kommer lägga upp allt så småningom i en bloppis här i ett och samma inlägg.


Fodervärd sökes



Efter mycket och noga övervägande har jag beslutat mig för att lämna ut mitt hjärta på foder. Jag letar efter dig som är duktig och orädd och inte backar för hästar med eget humör och motor. Collina är ett fullblodssto f. 02 e. Island Reef och ca 154 cm i mkh. Tränas regelundet i både hoppning och dressyr (LB/LB) Dock inte tävlad mer än CR då jag inte har haft möjlighet. Hon är en tjej som har lite egna åsikter om hur allt ska gå till men ett riktigt lejonhjärta att pyssla med. Ser helst att hon inte hamnar allt för långt bort då hon ligger mig så varmt och hjärtat och jag vill kunna hälsa på henne ibland. Verkar de intressant så tveka inte att höra av dig, finns otroligt mycket att berätta om denna lilla tjej. Ej till ridskola lr ryttare under 18 år. Är du under 18 ser jag gärna att du har hästkunniga föräldrar som kan höra av sig. Första kontakt sker via mail. Collina står uppstallad i grödinge, sthlm.

Film: http://www.youtube.com/user/fillihoe#p/a/u/0/AagJ-FeGLdA


:(

Nu är de snart slut på hästbloggandet


Filmen

Dålig kvalité för er som kollar nu i början, blir bättre sen när den legat uppe lite längre :)


Hoppbilder

Dåligt bloggande, sry - känns som att jag ursäktar mitt dåliga bloggande i varje inlägg nu för tiden haha ;D Men jag har faktiskt jobbat nästan konstant  sen i onsdags, iaf varit i stallet 24/7 sen i fredags morse, kom hem nu för en liten stund sen, skööööönt !

Hopptränade iaf lilla C idag, väldigt nöjd med henne :D Tänkte slänga upp lite bilder från de. Ngn som vill se filmen? :)








Hej hopp

Inte blivit så mkt bloggande senaste dagarna, jobba ganska mkt och när jag inte gjort de har jag passat på att sola, bada och träffa vännerna osv. så bloggen har hamnat lite utanför :)

Va tänkt att jag skulle med Jessica och tävla i sundsvall nu ons - sön men lyckas inte hitta ngn som kunde ta Collina lör + sön så jag blir hemma och jobbar kvar på gården med Andrea ist så får Kati åka med ist för mig. Såg verkligen fram emot att åka så de känns lite surt men aa så är de ibland :/ Som Jessica sa, kommer ju fler tävlingar så :)

Lite jobbigt med Collina just nu, känner ingen direkt motivation i ridningen som de är nu och de är trist som faan. Fortsätter svara på mail ang. medryttare men aa jag vet inte, känns inte som att ngn låter vidare vettig förutom 2 st som jag pratat med nu så vi får väl se om jag tar ut dom så dom får provrida.

Nu ska jag iaf byta om från bikini till vanliga kläder och sticka till stallet, blir nog en uteritt på lilltjejen, ett pass på banan lockar inte särskilt mkt tyvärr......... hoppas de vänder snart


wOrktiMe

Gomorron världen !

Ska dra till jobbet om en stund :) På em. idag kommer mitt gudbarn och hennes lillasyster ut till mig med min gudfar och hans sambo, min mami följer med också :D Lovade tjejerna att dom skulle få komam ut oh rida på Collina innan dom åker hem till dalarna igen, snällt va? ;)

Hoppas ni får en skön dag, ser ut att bli kanonväder :D


Lång solig dag

Jobbat idag, började 9 men försov mig så kom dit vid 11.... Trodde att eftersom bussarna går varje halvtimme nu så gör dom även de på mornarna men sjääälvklart gjorde dom inte de :@

Vi drog till uttran och badade typ på en gng jag, Jessica, Andrea, Kati och så lilla Melwin :) Så jääävla skönt !! Dock har jag bränt mig å¨axlarna och lite på min snygga röv men de va de värt så skönt som vi hade de <3
Efter 3 timmar va de dags att dra hem, lagade hagar och sen red jag Colis, hon har gått på lite halvfart nu senaste veckan så skrittade och joggade henne bara på banan, hon fick skritta och trava över lite upphöjda bommar också, tyckte hon va väldans roligt :P Red på hacket idag fast med mina vanliga tyglar och jävlar vilken skillnad, när jag rider med dom andra så känns de som att dom töjs och jag har ingen som hlst kontrol men nu med mina vanliga gick de super, hon kändes jättemuk och va otroligt sammarbetsvillig trots värmen, lilla snutt :')

Hur ska jag kunna släppa dig? <3




Tjurridning

Ja visst va man tvungen att rida tjur på lida :D Jeff ba; jag betalar faan lätt för att få se dig rida haha ;D Jag baa då kör vi då ;) Fett kul iaf, 30 sek klarade jag och ska då få påpeka att de hade slunkit ner några öl och hade hala strumpbyxor på mig haha xD


Bloppisen

Svarta gummityglar ( smalare varianten ) med silverfärgade spännen, stl full, knappt använda.
Pris: 100 kr




Pållan <3

Söt liten sak innan gårkvällens galopprunda :)






Freeedag tjoohooo

Gud va skönt med fredag, visst de är sommar men alla är ju inte lediga bara för de och fredag är liksom alltid fredag lr hur? :D Men de är IMORN de smäller, LIDA COUNTRY FESTIVAL - love it <3

Nu ska jag iaf bege mig till stallet för att rida skrittarbete på pållan, blev inget av med de igår då jag inte mådde helt toppen så red bort mot lida och galopperade henne ordentligt ist, på rakorna och även uppför monsterbacken, askul hade vi :D

Nää nu ska jag upp till Krister och dricka kaffe :D Efter de blir de ett besök på banken, faan jag är där varje dag typ xD Va gör jag nere på banken måntro? ;) Sen full fart mot stallet!
Hoppas vi ses på festivalen imorn :D

Btw, ska ringa upp en ny ev. medryttare idag också, hoppas hoppas !


Bloppisen

Tredelat apple mouth bett, stl 11,5 helt och rent, inga repor, märken osv
Pris: 50 kr


RSS 2.0