Film från hoppträningen

Här har ni filmen som jag lovade, från i måndags :)





Kommentarer
Postat av: Caroline

Hon tycker inte att det är roligt att hoppa din häst va ;);)

Det första språnget över vattenmatten var ju underbart! Söt häst!

2010-03-11 @ 21:59:23
URL: http://ecarolines.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Haha, vad hon skuttar. Ser jättegulligt ut ju (:

2010-03-11 @ 22:03:03
URL: http://alexandrasmening.blogg.se/
Postat av: Sofia iaa Boström

haha jädrar va krut det är i henne, kul med en film om jag ska lämna lite kritik så tänk på din händer :) och ja hjälmen men det vet du redan ;D

2010-03-11 @ 22:18:35
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/
Postat av: Therese

Ursäkta mig men fan vad det såg ut första halvan av filmen. Såg sjukt okontrollerat ut & du borde verkligen göra något åt dina händer & sen kanske öva henne mer markarbete med bommar på marken & lite lägre hinder, så att du får mer kontroll på henne, hon skjuter ju sönder.

Sen att det är ren idioti att rida utan hjälm behöver man väl inte ens påpeka. Men rider man utan hjälm, speciellt i hoppning, så finns det väl inte så mycket där inne att skydda :P

2010-03-11 @ 23:59:18
Postat av: sofie

FILLLLLLLLLLLE :D <3

Jagvajudärsåbehöverintesägasåmycketkyssochsmek

2010-03-12 @ 07:02:12
URL: http://sofieburman.blogg.se/
Postat av: Louise - Från flygplan till gödsel

sv.

Tack, vad kul att höra! :)

2010-03-12 @ 10:00:48
URL: http://formone.blogg.se/
Postat av: anna

håller med först och främst med HJÄLMEN? Idiotiv att rida UTAN?

Sen dina händer ser inte bra ut i filmen, håller med att rida mer dressyr och få en bra sits och hand och mera KONTROLL,?! hoppas du tar åt dig och gör något åt det för det behööövs verkligen!!!

2010-03-12 @ 12:39:35
Postat av: MADDE

VAD FAN SITTER NI OCH SKRIVER TILL ÅSA? URSÄKTA HON DRA INTE I MUNEN PÅ HÄSTEN ! KOM DITT OCH FÖRSÖK SJÄLVA? JÄVLA IDOTER! KOMENTERA INTE ENS NÄR NI INTE VET HUR HÄSTEN ÄR OKEJ? OCH DET ÄR FÖR FAN HENNES SAK OM HON HAR HJÄLM ELLER INTE? NI SKULLE INTE ENS KLARA 3 SIKUNDER PÅ DEN HÄSTEN!

du rider jätte bra åsa;)

kram

FRÅN EN SOM HAR SÄTT HENNE RIDA HÄSTEN IR

2010-03-12 @ 14:23:58
Postat av: Erika

Varför klagar folk för? Om hon vill rida utan hjälm så får hon väl göra det, eller? Hon är ju en vuxen människa och jag tror att hon kan fatta sina beslut själv! :)

2010-03-12 @ 16:59:02
Postat av: Lina Renström

Fille vilken idiot du är som rider utan hjälm och du måste verkligen börja rida dressyr VARJE DAG! Dina händer är förjävliga och varför hoppar du högre än du klarar!? Och gud du har jag inte någon kontroll på C alls, hon springer vart och hur hon vill! Skärpning här på direkten, jag kommer ut imorn och rider till C och jag kan även passa på att hålla en lektion för dig så du LÄR DIG RIDA! Låter bra va? ;)



Haha jävla töntar! Jag som bara hade tänkte kommentera att gud vad fin hon blivit! Hon håller ihop sig så fint nu! Du har gjort ett grymt jobb med henne på bara några veckor ju! Du är awsome! Jag garvar så mycket om det dära med hjälmen.... Det är ju du som bestämmer, eller? :P Rida naken nästa gång så får vi se vad dom säger... Fast då kanske dom tror att du kommer få skrapsår om du ramlar av... HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA PUSS

2010-03-12 @ 20:05:22
URL: http://linastraningsdagbok.blogg.se/
Postat av: ...

Kan hålla med om att händerna inte var så fina, MEN vet hur svårt det är att ha stille händer på en sådan häst för min är precis lika dan. hon rusar som en tok och sedan gör hon luftsprång och håller på och det är verkligen inte lätt att få en stilla hand då!!! Sen till alla andra idioter så spelar det ingen roll hur mycket dressyr och bomjobb du gör med en häst som tycker det är så fruktansvärt kul att hoppa så den bara drar för vissa hästar skärper sej ALDRIG!!!!!

Sen förstår jag inte varför alla gnäller på att du sitter utan hjälm, är bara att kolla på alla wc ryttare, hur många av dom har hjälm på sej egentligen? Och det är säkert någon eller några av dom ni ser upp till en massa!!! TÅl att tänkas på!!!

2010-03-13 @ 17:36:32
Postat av: Alida

Söt häst :) hon verkar ju verkligen vilja över hidren till varje pris :) Första gången jag läser din blogg så jag vet inte så mkt om er. Men det svåraste med heta hästar är ju att verklige "rida" dom i galoppen o intebara hålla, för då studsar dom dessto mer. Har du testat att rida mer med benen o hålla om, o verkligen rida med benen till bettet? För det ser inte u som att du har spec mkt ben, utan mest hand, din skänkel är dessutom ganska ostadig. Hur länge har du haft hästen? :)

2010-03-13 @ 23:05:45
URL: http://peplis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du ska nog försöka få henne att sluta springa emot hindret för annars kommer du alrig kunna gå fel fritt på högre höjder och kan skada både dig själv och hästen allvarligt

2010-03-17 @ 18:08:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0